Силна и значима седмица за създаване, структириране и предприемане на правилните действия. 

...
Силна и значима седмица за създаване, структириране и предприемане на правилните действия. 
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 септември

Силна и значима седмица за създаване, структириране и предприемане на верните дейности.  А задачата и посоката на тези дейности ще бъдат определени от търсенето на сигурност и положителни финансови резултати. В същото време е важно да се направи вярно разграничение сред илюзиите и действителността. Последните дни от седмицата ще бъдат мощно повлияни от пълнолунието, което е на 14 септември . Нарастващата луна е добър индикатор за това, че каквото засеем през тази седмица, през идващия интервал, а за някои той ще бъде с по-дълъг минимум две години, ще дава положителни резултати. Имайте поради обстоятелството, че в дните към пълнолунието се ускоряват илюзиите и заблудите - не всичко, което свети ще се окаже злато. Ако се доверим на добития опит от минали обстановки и не избързваме с преценките, ще избегнем разочарованията. Седмицата дава опция за осъществяване на добре преценените и премислени проекти и хрумвания.

ОВЕН

Работа, работа, работа….ако имате възприятието, че работните ви задължения лишават огромна част от времето или са се нараснали, то в огромна степен заслугата е ваша. Припомнете си, че преди време това поискахте. През тази седмица се пробвайте да постигнете баланс в метода си на живот, отделете време за себе си, погрижете се за здравето си като започнете нов хранителен режим или спорт. Конфликтните обстановки на работното ви място не престават, бъдете толерантни с сътрудниците си и избягвайте пререкания с вашите шефове. С добра организация през тази седмица може да постигнете осъществяване на цел, която сте си сложили преди време. Постарайте се дейностите ви да не са свързани със съществени финансови опасности.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви дава опция да определите ясно своите бъдещи цели и да предприемете ефикасни дейности към тяхното материализиране. Периодът е ефикасен за тези от вас, които са постоянни в своите позиции. Голяма част от вас усещат незадоволство от метода си на живот, това води до съществени прочувствени съмнения, желанието ви за смяна се усилва и нетърпението ви се усилва. Новите благоприятни условия не престават да идват от разнообразни направления. Седмицата е подобаваща за споразумяване на правосъдни каузи, юридически проблеми, за разширение на бизнеса ви и дейстия в посока стъпване на непознати пазари. Насочете внимание към нови източници на приходи или стабилизиране на съществуващи. Добър интервал за образования, осъществяване на градивни диалози, в които да изложите своите позиции. Работните ви задължения са доста, само че отделете време за отмора и занимания, които ви носят задоволство, с цел да вкусите от насладата на всички награди и продобивки. Прекрасен интервал за хармонизиране на връзките с вашите деца и обичани хора.

БЛИЗНАЦИ

Септември не е благоразположен към вас. Налага се да извършите смяна в метода си на мислене, а това ще докара до смяна в метода и дейностите ви. Въпреки това бъдете дейни. Избягвайте подозренията и се движете към своите цели. Започнете да разработвате и самоуверено да внедрявате в живота си своите планове. Възможни са нарушавания в работния ви развой, не всичко ще се случва по този начин, както сте го мислили. Разпределете времето си сред работите задължения и домашните отговорности. Непредвидени поправки или други обстановки свързани с родител, дома, споразумяване на имотни въпроси, могат да провокират смяна в проектите ви. Ще се наложи да се погрижите за хармонията в връзките с вашите сътрудници, персонални или настоятелен. Важно е да се стараете да запазите успокоение, пазете физическото си и психическо здраве.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР